Η Imagine Communications στην FutureOfMedia (FOM24), Athens

Η Imagine Communications στην FutureOfMedia (FOM24), Athens

June 19, 2023 COMPANY NEWS EVENT NEWS NEWS 0

Η Imagine Communications σε συνέχεια των βραβείων που έχει αποσπάθει απο την διεθνή αγορά για τις υλοποιήσεις σε διάφορους τομείς του σύγχρονου broadcasting και λύσεων για επιχειρήσεις media είναι βασικός πυλώνας της ημερίδας FutureOfMedia2024 (FOM24).

Στην ημερίδα θα παρίσταται ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Fabrizio Mariani, ο οποίος και θα παρουσιάσει τους τρείς βασικούς πυλώνες των προιοντικών λύσεων υλισμικού και λογισμικού της εταιρίας και συγκεκριμενα:

Multiviewer Solutions

Βασισμένα στο πολυ βραβευμένο SelenioNetworkProcessor (SNP) οι λύσεις Multiviewer της Imagine Communications διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που θα είναι απαραίτητα για κάθε control Room στην εποχή μας.

Integrated Playout

Το playout μετά το on-premise και το cloud πλέον προσφέρεται για πρώτη φορά ολοκληρωμένο ώστε να συνδυάζεται διαφανώς προς την επιχειρηση και με κοινά εργαλεία και κοινές εφεδρικότητες οποιασδήποτε αρχιτεκτονικής είτε βρίσκονται σε τοπική εγκατάσταση, είτε στο υπολογιστικό νέφος είτε σε τοπικό/ ιδιωτικό νέφος. Versio, Aviator, Nexio μερικές απο τις λύσεις τις οποίες θα παρουσιάσει στο τμήμα αυτο. Οι λύσεις της Imagine συνδυάζουν κορυφαία χαρακτηριστικά φιλικά προς την απρόσκοπτη εξέλιξη της επιχειρισης με συμβατότητα με καθαρά broadcast τρόπο εργασίας.

Hybrid routing

Είναι βέβαιο ότι τo SDI βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση του και υπάρχουν παμπολες εφαρμογές όπου αποτελεί την βέλτιστη λύση. Ταυτόχρονα είναι δεδομενο ότι όλο και περισσότερες νέες εφαρμογές απαιτουν η θα εκμεταλλευονταν τις επιπλέον δυνατότητες εφεδρικότητας ή τα χαρακτηριστικά δρομολόγησης με IP. Μαζί αυτό μας λέει ότι για τα πολλά επόμενα χρόνια εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων οι εγκαταστασεις μας θα είναι υβριδικές. Η Imagine Communications έχει την μεγαλύτερη εμπειρία απο οποιαδήποτε άλλη εταιρία στο πεδίο αυτό, ώριμες λύσεις (Platinum IP3, Platinum VX, SNP) και έμπειρους μηχανικούς που έχουν ‘γραψει το εγχειρίδιο’ των υβριδικών εγκαταστασεων και του πολύ σημαντικού τομέα της ενορχήστρωσης και των σχετικών διεπαφών. (Magellan SDNO, Magellan Control, Magellan Touch)

Flexible Infrastructures

Η νέα αρχιτεκτονική των εξοπλισμών εγκατάστασεων υπαγορεύει για πολυχρηστικές μονάδες που να ‘τα κάνουν όλα’ και σε Baseband (SDI) και σε IP περιβαλλον. Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί ο κορυφαίος τέτοιος εξοπλισμός της αγοράς (Selenio SNP) και οι πρσωπικότητές του.

Συνολικά μια επίσκεψη στο Stand της Imagine στην ημερίδα είναι βασικό εφόδιο για κάθε επαγγελματια της τηλεόρασης και των επιχειρησεων media για να πάρει μια καλή εικόνα του σήμερα και του κοντινού αυριο της αγοράς μας.

 

Translate »