Matrox Monarch EDGE – Ανακαλύψτε στην FutureOfMedia (FOM24), Athens τις απεριόριστες δυνατότητες τους.

Matrox Monarch EDGE – Ανακαλύψτε στην FutureOfMedia (FOM24), Athens τις απεριόριστες δυνατότητες τους.

May 29, 2024 EVENT NEWS NEWS 0

Στη FutureOfMedia (FOM24) , η Matrox, πρωτοπόρος κατασκευαστής της βιομηχανίας των μέσων και της ψυχαγωγίας, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της μία αποτελεσματική σειρά για υψηλές απαιτήσεις, η οποία χαίρει της αναγνώρισης του συνόλου της αγοράς. Από τις μεταδόσεις με μία μόνον κάμερα έως τις σύνθετες μεταδόσεις από αγωνιστικούς χώρους, η σειρά λύσεων κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης Monarch EDGE χειρίζεται κάθε στάδιο του Broadcast Ταξιδιού σας.

Πραγματοποιήστε προσιτές ζωντανές REMI (Remote Integration Model) παραγωγές με πολυκαναλικό video ποιότητας 4:2:2 10-bit, με συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων 12G-SDI και SMPTE ST 2110, αλλά και με εξαιρετικά μικρή χρονική καθυστέρηση. Ελάτε στη FOM24 για να διαπιστώσετε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα αυτά.

Ανακαλύψτε τη σειρά Monarch EDGE

Κωδικοποιητής Ε4

Ο κωδικοποιητής Monarch EDGE E4 με δυνατότητα 4:2:2 10-bit είναι ιδανικός για τις απαιτητικές παραγωγές broadcast ποιότητας. Τα προγράμματα που προορίζονται για over-the-top (OTT), ή cloud διανομή μπορούν να αξιοποιήσουν τον κωδικοποιητή EDGE E4 με δυνατότητα 4:2:0 8-bit.

Αποκωδικοποιητής D4

Όταν συνδυάζεται με έναν κωδικοποιητή Monarch EDGE, ο αποκωδικοποιητής EDGE D4 παρέχει μεταφορά video εξαιρετικά μικρής χρονικής καθυστέρησης και υψηλής ποιότητας.

S1 Κωδικοποιητής/Αποκωδικοποιητής

Η συσκευή κωδικοποίησης/αποκωδικοποίησης Monarch EDGE S1 επιτρέπει στους χρήστες να παρέχουν return feeds στα συνεργεία παραγωγής πολλών καμερών που βρίσκονται στο πεδίο. Η λύση Monarch EDGE S1 προσφέρει μία είσοδο 3G-SDI, επιτρέποντας την κωδικοποίηση των feeds του προγράμματος που προέρχονται από το studio για την ασφαλή μεταφορά μέσω ιδιωτικών ή δημόσιων διαδικτυακών συνδέσεων.

Ζωντανή παραγωγή εξ αποστάσεως με Monarch EDGE

Απαλλαγείτε από αρκετό εξοπλισμό σας, ενισχύστε τη ροή εργασίας σας και κλιμακώστε τις παραγωγές σας με σιγουριά. Η σειρά Monarch EDGE διαθέτει ευέλικτους κωδικοποιητές/αποκωδικοποιητές που όχι μόνον υλοποιούν την παραγωγή εξ αποστάσεως και τη συνεισφορά (contribution), αλλά υποστηρίζουν και τις ροές εργασίας της διανομής. Προβείτε στη λήψη HDR εικόνων υψηλής ποιότητας εξ αποστάσεως, συνεισφέρετε frame-aligned multi-streams με βοηθητικά δεδομένα και συνδυάστε πολλές συσκευές ακόμα και για παραγωγές μεγαλύτερης κλίμακας.

Εγγραφές ΕΔΩ.

Translate »