Quicklink StudioPro-Γνωρίστε στην FutureOfMedia (FOM24), Athens την πιο Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Παραγωγής Video!

Quicklink StudioPro-Γνωρίστε στην FutureOfMedia (FOM24), Athens την πιο Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Παραγωγής Video!

May 30, 2024 EVENT NEWS NEWS 0

Στη FutureOfMedia (FOM24) η Quicklink θα παρουσιάσει την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα παραγωγής video παγκοσμίως, η οποία παρέχει 16 διαμορφώσιμες SDI εισόδους/εξόδους, απεριόριστες NDI/RTMP/UDP & SRT εισόδους, 8 κανάλια ήχου (8 XLR εισόδους, 8 XLR εξόδους) καθώς και Genlock είσοδο που υποστηρίζει SD (Bi-level) ή HD (Tri-level).

Δημιουργήστε μία Παραγωγή Πολλών Καμερών με 16 SDI Εισόδους

Με 16 διαθέσιμες εισόδους SDI video μπορείτε να δημιουργήσετε μία παραγωγή πολλών καμερών που να παρουσιάζει όλες τις γωνίες της εκδήλωσής σας. Χρειάζεστε περισσότερα; Κανένα πρόβλημα. Ενσωματώστε ταυτοχρόνως έως και 64 ρομποτικές Pan-Tilt-Zoom (PTZ) κάμερες μέσω RS232, RS422 και IP, με integrated controls και preset σύστημα.

Με το Cre8 STS410, έχετε στη διάθεσή σας μία πανίσχυρη λύση παραγωγής video, η οποία σας προσφέρει όλα τα εργαλεία για την επιτυχημένη υλοποίηση ζωντανής παραγωγής, post production και διανομής, ένα πραγματικά πλήρες πακέτο!

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα παραγωγής video επόμενης γενιάς

Με την ενίσχυση από το Quicklink Cre8, έχετε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα παραγωγής video, η οποία θέτει τα πρότυπα ως προς την παραγωγή video. Πρόκειται για μία ισχυρή, αλλά και εύχρηστη πλατφόρμα για τη δημιουργία επαγγελματικών on-brand παραγωγών, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι αυτές!

Χρησιμοποιήστε την επαναστατική τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) από την NVIDIA για να καταστήσετε πιο αποδοτικές καθώς και για να βελτιστοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις εισόδους σας. Εφαρμόστε πανίσχυρα φίλτρα για την προσομοίωση της οπτικής επαφής του ματιού, την αφαίρεση artifacts, την εξάλειψη του θορύβου του περιβάλλοντος και πολλά άλλα!

Ανακαλύψτε Εδώ Σημαντικές Δυνατότητες ως προς την Εικόνα, τον Ήχο και όχι μόνον.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή θα είναι εφικτή μόνον με Πρόσκληση. Για την Άμεση Εγγραφή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/futureofmedia-fom24-athens-tickets-905964091987?aff=oddtdtcreator

 

Translate »