Lumens: Προεπισκόπηση της Πρώτης Παγκοσμίως Voice-Tracking PTZ Κάμερας στην FutureOfMedia (FOM24), Athens

Lumens: Προεπισκόπηση της Πρώτης Παγκοσμίως Voice-Tracking PTZ Κάμερας στην FutureOfMedia (FOM24), Athens

June 4, 2024 EVENT NEWS NEWS 0

Η Lumens θα παρουσιάσει την VC-TR60A, την πρώτη PTZ κάμερα που ενσωματώνει τη δυνατότητα λειτουργίας με voice tracking (παρακολούθηση – ακολουθία φωνής). Διαθέσιμη για προεπισκόπηση στη FutureOfMedia (FOM24), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στα Βριλήσσια, η VC-TR60A αποτελεί μία πρωτοποριακή, πλήρως αυτόνομη μονάδα που κινείται, ζουμάρει και εστιάζει ανταποκρινόμενη στην αίσθηση των φωνών, ή της κίνησης.

Η κάμερα ενσωματώνει στη βάση της μία διάταξη 6 μικροφώνων ώστε να παρέχει ανάλυση του ήχου σε πραγματικό χρόνο. Κατά τον εντοπισμό μίας ενεργής φωνής στον εκάστοτε χώρο, το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) κατευθύνει την κάμερα προκειμένου να εστιάσει στον ζωντανό παρουσιαστή. Σχεδιασμένη για χώρους συσκέψεων, αίθουσες συνεντεύξεων, studios ραδιοφωνικών σταθμών και podcasters, η VC-TR60A λειτουργεί αυτόματα, δίχως να απαιτείται παρέμβαση από τον χρήστη.

Επίσης, αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει και άλλες σημαντικές καινοτομίες. Βασίζεται σε σχεδίαση διπλής κάμερας, η οποία συνδυάζει μία ρομποτική κεφαλή με ένα οπτικό ζουμ τοποθετημένη πάνω από μία πανοραμική κάμερα σταθερού φακού. Αυτό το νέο μοντέλο όχι μόνον μπορεί να εξάγει διακριτά και τα δύο streams της κάμερας, αλλά μπορεί να πραγματοποιήσει in-camera picture in picture compositing.

“Το να αναφέρουμε ότι η VC-TR60A αποτελεί λύση επόμενης γενιάς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Προσδίδει στους χρήστες τόσες πολλές επιλογές, όπως παρακολούθηση-ακολουθία φωνής (voice-tracking), παρακολούθηση-ακολουθία κίνησης (motion-tracking), αυτόματη δημιουργία κάδρου (auto-framing), dual camera output και δημιουργία picture in picture. Είναι δύσκολο να σκεφτείτε ένα περιβάλλον, ή χρήστη που δεν θα επωφεληθεί σημαντικά από αυτήν την τεχνολογία,” παρατηρεί ο Kieron Seth, Διευθυντής Marketing της Lumens Europe.

Η Lumens θα επιδείξει την κάμερα με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της, την AmyDV, στην εκδήλωση FutureOfMedia (FOM24) . Η κάμερα θα επιδειχθεί μαζί με άλλα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου NDI αποκωδικοποιητή της Lumens.

Συμμετοχή σας στην Εκδήλωσή μας θα είναι εφικτή μόνον με Πρόσκληση. Για την Άμεση Εγγραφή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τον ακόλουθο Σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/futureofmedia-fom24-athens-tickets-905964091987?aff=oddtdtcreator

 

 

Translate »