Η Zero Density στη FutureOfMedia (FOM24).

Η Zero Density στη FutureOfMedia (FOM24).

June 12, 2024 EVENT NEWS NEWS 0

Η Zero Density έρχεται στη Future of Media με ένα Επαναστατικό Οικοσύστημα Γραφικών. Θα παρουσιάσει one-stop-shop για όλα τα γραφικά.

Η Zero Density, ηγέτης παγκοσμίως των ολοκληρωμένων λύσεων εικονικής παραγωγής και κινούμενων γραφικών σε πραγματικό χρόνο, έρχεται στην Έκθεση Future of Media, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα επιδείξει τις καινοτομίες της σειράς προϊόντων της, στις οποίες περιλαμβάνεται μία νέα προσέγγιση αναφορικά στην εικονική παραγωγή (virtual production), τα κινούμενα γραφικά (motion graphics) σε πραγματικό χρόνο και κατά την προ-παραγωγή (pre-production). Αυτή η ολοκαίνουργια προσέγγιση, η οποία ενισχύεται από τις προηγμένες δυνατότητες της λύσης Unreal Motion Design, φέρνει την επανάσταση στο οικοσύστημα γραφικών αυξάνοντας την ποιότητα του rendering και του compositing, ενώ απλοποιεί τη δημιουργία και την ενοποίηση των asset, μειώνοντας και την πολυπλοκότητα για τον χειριστή.

Το 2024 είναι μία μεγάλη χρονιά με αρκετές σημαντικές εκλογές αναμετρήσεις παγκοσμίως, με περίπου 3,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να ψηφίζουν σε 70 χώρες. Η πρώτη επίδειξη (demo) της Zero Density θα φέρει τις εκλογές στο κέντρο της εστίασης. Αυτή η επίδειξη θα επικεντρωθεί στον τρόπο που παρουσιάζονται πολύπλοκα δεδομένα με δυναμικό και οπτικά ελκυστικό τρόπο, υποστηρίζοντας συζητήσεις και αναλύσεις που βασίζονται σε γεγονότα, καθιστώντας την εκλογική κάλυψη πιο ελκυστική από ποτέ. Αυτό το demo θα παρουσιάσει τη δύναμη της ολοκληρωμένης (end-to-end) ροής εργασίας γραφικών, με την πλατφόρμα εικονικής παραγωγής σε πραγματικό χρόνο Reality5 και με την πλατφόρμα κινούμενων γραφικών σε πραγματικό χρόνο Lino.

Πλατφόρμες και λύσεις της Zero Density:

Υπερρεαλιστική Εικονική Παραγωγή – Το Reality5, η πλατφόρμα εικονικής παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει συνδυασμό εικονικών και φυσικών κόσμων σε παραγωγές εικονικού studio, επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εκτεταμένης πραγματικότητας (XR), δίδοντας τη δυνατότητα στους αφηγητές να δημιουργούν καθηλωτικές εμπειρίες με ευκολία.

Ευελιξία στις Παραγωγές Εκτεταμένης Πραγματικότητας (XR) – Υπάρχουν Flat, cube, curved, J-shape, floor και sky panels LED walls, με τη Zero Density να προσφέρει το πιο ευέλικτο setup στη Βιομηχανία, προσφέροντας γρήγορες, ευέλικτες και υψηλής ποιότητας οπτικές λύσεις που προσαρμόζονται στις δημιουργικές ανάγκες.

Αναδημιουργία των Κινούμενων Γραφικών Πραγματικού Χρόνου – Η Lino, δηλαδή η νέα πλατφόρμα κινούμενων γραφικών σε πραγματικό χρόνο, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να δημιουργεί υψηλής ποιότητας, δυναμικά και ελκυστικά γραφικά πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε. Χάρη στην προσέγγιση ‘δημιουργία άπαξ, χρήση σε όλες τις πλατφόρμες’, τα asset γραφικών μπορούν να μοιραστούν απρόσκοπτα μεταξύ εικονικών παραγωγών, κινούμενων γραφικών σε πραγματικό χρόνο και κινούμενων γραφικών προ-παραγωγής (pre-production).

Ένα Σημαντικό Άλμα στη Δυναμική της Δημιουργίας – Η νέα render hardware πλατφόρμα της Zero Density, δηλαδή η EVO II, δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απόλυτη απόδοση ως προς την εικονική παραγωγή σε πραγματικό χρόνο. Η EVO II θα είναι η engine που θα υποστηρίζει τις ζωντανές επιδείξεις στο Περίπτερο της Zero Density.

Οι Ανώτερες Πλατφόρμες Tracking – Η Zero Density θέτει νέα πρότυπα στη Βιομηχανία με την πλατφόρμα Traxis. Οι θεατές θα διαπιστώσουν από κοντά τον τρόπο που camera και talent tracking ακριβείας καθώς και αποτελεσματικό calibration των φακών μπορούν να ολοκληρώσουν τις λύσεις εικονικής παραγωγής μας.

Σχετικά με τη Zero Density

Η Zero Density προσδίδει στους visual αφηγητές τα εργαλεία για να ζωντανέψουν το δημιουργικό όραμά τους δίχως κόπο και με διαρκή επίδραση. Οι ολοκληρωμένες πλατφόρμες μας εικονικής παραγωγής και κινούμενων γραφικών σε πραγματικό χρόνο ενισχύουν τη λειτουργική απόδοση και προσφέρουν αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Η Zero Density είναι ο προνοητικός συνεργάτης σας στη Βιομηχανία, με γραφεία σε όλον τον κόσμο που εξυπηρετούν πελάτες όπως The Weather Channel, CBS, Univision, FOX Sports και Warner Media.

 

 

Translate »